klasu_heionneton_300

Klasu on Helsingissä asuva laulaja ja lauluntekijä Lasse Toimi. Jo vuosien ajan musiikkia tehnyt Toimi on vaikuttanut mm. kokoonpanoissa Common Tones, Wojciech, Koria Kitten Riot ja Traffic Island. Muun musiikintekemisen ohella hän haaveili pitkään suomenkielisten kappaleidensa äänittämisestä ja esittämisestä – tänä keväänä on ensimmäisen soololevyn aika. Klasun debyyttisingle Hei onneton julkaistiin tänään.

Muutama vuosi sitten Klasu tapasi tytön, joka sekoitti muusikon pään totaalisesti. Pian ensikohtaamisen jälkeen Klasun maailmaa tärisytti tieto siitä, että tyttö oli lähdössä mittavalle maailmanympärysmatkalle. Tapahtumia seurannut ihastumisen ja ikävöinnin ristiaallokko synnytti lauluja, jotka loivat perustan tulevalle albumille. Luvassa on kaihoisaa mutta kaunista popmusiikkia.

– Teimme Hei onneton -singleen myös videon, jolla kaipuu ja lämpö sekoittuvat samalla tavalla kuin itse biisissäkin. Video kuvattiin hyytävän kylmänä tammikuisena päivänä Turun Ruissalossa. Kuin tilauksesta aurinko tuli pilvenraosta esiin, ja pienellä ripauksella mielikuvitusta sen saattoi tuntea lämmittävän takin selkää, Klasu kertoo.

Klasun esikoisalbumi ilmestyy 27.03.2015.

klasumusiikki.com
facebook.com/klasumusiikki
instagram.com/klasumusiikki
twitter.com/klasumusiikki

Promokuvat:
https://www.dropbox.com/…/nvp5fv…/AACcXi5tS_p8BfcJ6poo2O8ka…