ays_single_coverLukuisilla keikoillaan yleisöä hurmannut Aamuyön Sirkus julkaisee tänään ensimmäisen singlen tulevalta debyyttilevyltään Huominen. Maaliskuun 25. päivä ilmestyvän albumin julkaisee Drink Tonight Records.

Uusi single Nuorena hautaan edustaa melodista ja ajatonta suomenkielistä populaarimusiikkia. Kappaleen tulkitsee Oona Hallikainen ja sen on kirjoittanut hänen veljensä Eeli Hallikainen.

– Laulu kertoo siitä miten ihmisten, varsinkin allekirjoittaneen, on joskus vaikeaa elää vain yhtä päivää kerrallaan ja nauttia siitä mitä elämässä juuri sillä hetkellä on. Helpommin vaipuu haikailemaan ollutta ja mennyttä, tai sitä mikä on vielä edessä, Eeli sanoo.

Youtube: youtu.be/2TSigeN-NiU
Spotify: bit.ly/Nuorena-hautaan-Spotify

Koko tuleva albumi on lähtöisin Hallikaisten kynästä. Eeli ja Oona ovat lauluntekijöitä jo toisessa polvessa, sisarusten isä on laulaja Joel Hallikainen. Albumin kanssa ei ole hätäilty, vaan Aamuyön Sirkus on kypsytellyt musiikillisia ideoita kaikessa rauhassa. Kappaleet yhtye sovittaa yhdessä koko jäsenistön kanssa.

– Olemme soittaneet bändinä jo viisi vuotta, mutta silti tietyt aiheet, haaveet ja ajatukset kantavat lyriikoissa vuodesta toiseen. Koemme Eelin kanssa tarvetta selittää asioita ja maailman menoa sekä itsellemme että muille laulujen kautta, Oona kertoo.

Aamuyön Sirkus:
Oona Hallikainen: laulu, koskettimet
Eeli Hallikainen: laulu, koskettimet
Jaakko Lento: basso
Lauri Laine: kitara
Petteri Häyrynen: rummut

“Aamuyön sirkus on se hetki, kun hoipertelet silmät ummessa yön viimeisinä tunteina kotiin huomaamatta sitä kaikkea sirkusta, mitä ympärilläsi tapahtuu. Se on hyvänyön suukko ensimmäisessä porttikongissa ja ylenanto toisessa.”

facebook.com/aamuyonsirkus
instagram.com/aamuyonsirkus

Promokuvat: bit.ly/AYS-kuvat