Keväällä 2015 ensimmäisellä pitkäsoitollaan kiitosta kerännyt Klasu julkaisee uutta musiikkia. Eksyn vuoksesi / Luulin et kuulit -tuplasinkku on ulkona tänään.

Sinkulla kuultavat biisit tarjoavat kuuntelijalle soinniltaan omanlaisensa tunnelman, mutta niillä on myös paljon yhteistä. Lauluntekijä kuvailee kappaleiden taustalla olevia fiiliksiä näin.

Molemmissa lauluissa on kyse siitä miten helppo itseään on harhauttaa. Niiden tarinat heijastuvat siitä lasista jonka takana onni välkkyy epämääräisen saavuttamattomana. Joskus tuntuu, että matka sinne pysähtyy kuin linnulla, joka hämmentyneenä lentää päin menneen ja tulevan välistä ikkunaa.

Klasu on Helsingissä asuva laulaja ja lauluntekijä Lasse Toimi. Vuosien varrella Toimi on sooloilujensa lisäksi vaikuttanut mm. kokoonpanoissa Common Tones, Wojciech, Koria Kitten Riot ja Traffic Island. Eksyn vuoksesi / Luulin et kuulit on tuotettu yhteistyössä Sampo Haapaniemen kanssa. Sinkun julkaisee Drink Tonight Records.

Musiikkivideo: https://youtu.be/xcxParE5fxA
Kuuntele: https://soundcloud.com/drinktonightrecords/sets/klasu-eksyn-vuoksesi-luulin-et-kuulit/s-LQThB